Ontdek Ziezo voor bedrijven

Stijl en imago van uw bedrijf

Heeft je bedrijf een eigen stijl en imago? Het opbouwen van een positief beeld kost veel investering van tijd, energie en vaak geld, de afbraak van dat beeld kan in een ommezien geschieden.
Het is belangrijk dat dit wordt doorgezet, ook naar personeel toe. Ziezo helpt je graag om je personeel professioneel te begeleiden met ook het toepassen van de juiste imago tips dit rekening houdend met de uitstraling/visie van de firma.
Heeft je groep of team soms voor bepaalde evenementen kledij nodig? Wij zoeken zorgvuldig rekening houdend met budget de leukste kledij uit!
Alsook coachen wij verschillende teams op een professionele manier.

Training Winkel Personeel

Bedrijfstraining en/of Coaching op maat – Teambuilding – Bedrijfsevent – Lezing

Ziezo staat gekend voor zijn professionele bedrijfstrainingen bij oa de gekende mode keten E5 mode.Wij verzorgden de trainingen brilstyling in samenwerking met Grand Optical. Ook trainden en coachten wij het verkoopsteam van Schoenen Ralet en veel meer.

Trainingen kunnen doorgaan in het bedrijf of in onze eigen professionele opleidingsruimte.

Steeds maken wij een training of coaching op maat van het bedrijf met het zicht op positieve groei en ontplooiing.

Ben je als ondernemer op zoek naar een leuke incentive om uw werknemers en/of klanten eens extra te verwennen? Dan hebben we bij Ziezo een aantal leuke workshops en teambuildings alsook interactieve lezing die we je kunnen aanbieden.

Dit kan steeds in één van onze professionele ruimte of op locatie. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden en we werken graag met jou een gepast bedrijfsleven op maat.

Voor bedrijven

WIL JE MEER INFORMATIE? CONTACTEER AN

Of verstuur ons een bericht via het contactformulier op de contactpagina.

+32 491 36 10 63