Ziezo Kleur en Stijl

Kleur, Stijl & Imago Coach

Workshop 'Combineren' kan je Leren

Kies voor een boeiende en leerrijke workshop combineren met kleur.
Ga jij al aan de slag met de juiste tinten binnen jouw kleurenpallet maar durf je er nog niet los op te combineren. Zie je nog niet al de mogelijkheden in je kleerkast?
Dan is de workshop kleur "combineren kan je leren" ideaal voor jou en je vriendinnen, collega's, buren of familie.

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de verschillende combinaties, de toepassing ervan én onderzoeken we jouw combinatie mogelijkheden.

Heb je reeds een kleurenpaspoort? Ben je al vertrouwd met deze kleuren?
En welke combinaties moet zo’n zomertype maken met nog andere kleuren erbij? We zoomen nog even dieper in op je kleuren en gaan na wat nog meer kan binnen dit pallet.
Na deze workshop straalt elk van jullie in de juiste combinaties en heb je weer tal van meer mogelijkheden met je kleerkast.

Combinaties Kleding

Ook hier mag nog even benadrukt worden dat wij er bij Ziezo niet van houden om mensen in een vakje te plaatsen maar steeds iets verder te kijken. De juiste kleuren zijn belangrijk aan je gelaat maar durf voor je volledige look verder te kijken dan alleen jouw eigen kleurenpallet.

We starten met een kennismaking en gaan daarna door naar een leerrijke presentatie. De theorie rond combineren passen we meteen toe in de praktijk door vereenvoudigde oefeningen voor elke deelnemer. Breng zeker je kleurenpaspoort mee en max. 3 kledingstukken waar je mee vast zit qua combinatiemogelijkheden.
Heb je na de workshop de smaak te pakken? Dan kan je vervolgen met een workshop stijladvies of persoonlijk, één-op-één advies. Of ga verder combineren met make-up tijdens onze make-up workshops.
We raden wel aan om eerst onze kleur workshop te volgen en vervolgens deze erna te boeken. Heb je elders al eens een kleurenanalyse gehad ben je zeker ook meer dan welkom!

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen
Data: stel een groepje samen (min. 6 personen) en stel ons een datum voor.

€50

Prijs per persoon - duur: 3 uur

Dit kan geboekt worden op een avond in de week of in het weekend.
Wij trakteren jullie steeds graag op een glaasje bubbels alsook groot assortiment aan koude en warme dranken met natuurlijk een lekker hapje op de tafel. Gezelligheid staat ook bovenaan op onze lijst.