Ziezo Kleur en Stijl

Kleur, Stijl & Imago Coach

Workshop - "Kleed Jezelf"

Kies voor een inspirerende workshop vol stijl en kledingtips met kledij uit je eigen kleerkast. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de verschillende combinaties die mogelijk zijn met je eigen kledij, de toepassing ervan én welke stijl je looks uitstralen. Heb je eerder een casual stijl? Welke basisstukken ontbreken er nog? Hoe kan jij je kledij nog dragen? We kijken verder en gaan na wat echt bij jou past. Na deze workshop geeft je huidige kledij je weer nieuwe inzichten en weet je waar je echt nog naar op zoek moet gaan.
Elke deelnemer wordt verwacht "5 kledingstukken" mee te nemen die we samen analyseren.

Workshop Stijl

Ook hier mag nog even benadrukt worden dat wij er bij Ziezo niet van houden om mensen in een vakje te plaatsen maar steeds iets verder te kijken. We starten met een kennismaking en gaan daarna door met een leerrijke stijltest. De theorie passen we meteen toe in de praktijk met een het bekijken van elkaars kledij. Heb je na de workshop de smaak te pakken? Dan kan je vervolgen met een personal shopping of persoonlijk, één-op-één advies boeken. Of maak het plaatje compleet met een make-up workshop en straal van kop tot teen. Deze volg je best na de workshop stijladvies welke wij ook aanbieden.

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen
Data: stel een groepje samen van min. 5 dames en stel ons een datum voor

€50

Prijs per persoon - duur: 3 uur

Stel een groep samen tussen vier en tien personen en maak een afspraak via mail. Heb je een groepje van minstens zes deelnemers? Dan trakteren we jullie op een gratis fles cava.

Workshop kleuradvies

Kies voor een inspirerende workshop vol kleur. Tijdens ons kleuradvies kom je meer te weten over de verschillende kleurtypes, de toepassing ervan én onderzoeken we welk type je bent, zonder je in een vakje te plaatsen. Heb je eerder een warme of een koele ondertoon? Is je mama, vriendin of collega een zomer-, winter-, herfst- of lentetype? En welke kleuren moet zo’n zomertype dan best dragen? We kijken verder en gaan na wat echt bij jou past. Na deze workshop straalt elk van jullie in de juiste kleuren en combinaties.

Ook hier mag nog even benadrukt worden dat wij er bij Ziezo niet van houden om mensen in een vakje te plaatsen maar steeds iets verder te kijken. We starten met een kennismaking en gaan daarna door naar een leerrijke presentatie. De theorie passen we meteen toe in de praktijk met een vereenvoudigde kleurenanalyse voor elke deelnemer. Heb je na de workshop de smaak te pakken? Dan kan je vervolgen met een workshop stijladvies of persoonlijk, één-op-één advies.

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen
Data: vrijdag 28 september 2018, vrijdag 26 oktober 2018

€40

Prijs per persoon - duur: 3 uur

Passen de data niet?
Dan kan je ook zelf een workshop aanvragen. Stel een groep samen tussen vier en tien personen en maak een afspraak via mail. Heb je een groepje van minstens zes deelnemers? Dan trakteren we jullie op een gratis fles cava. Vrijblijvend kan je tijdens de workshop ook kleurenpaspoorten in verschillende prijsklassen aankopen.