Workshop

Workshop imago en persoonlijkheid

Elke vrouw twijfelt wel eens over haar uiterlijk en hoe ze overkomt op anderen. De eerste indruk is dan ook vaak een doorslaggevend moment. Misschien kom jij wel streng over, maar ben je vanbinnen een heel zacht persoon. Of draag je met je kleding een somber gevoel uit, maar zit je eigenlijk vol energie en humor.

De basis van een krachtige uitstraling is weten wie je bent en waar jij je goed in voelt. Tijdens onze interactieve imagoworkshop gaan we dieper in op de persoonlijkheid van elke deelnemer en geven we elkaar een duwtje in de rug om onze beste kanten te laten zien. We babbelen over onzekerheden, zelfvertrouwen en leren positieve feedback geven en ontvangen.

Imago Workshop

Als gecertificeerd imagocoach bieden we je nieuwe inzichten over wie je bent en wat je uitstraalt (of beter: wat je wilt uitstralen). Imago is voor ons een harmonieuze samenhang van je binnen- en buitenkant én de indruk die je omgeving van je krijgt – de zogenaamde ‘overkant’. Als die drie elkaar versterken, kom jij met een krachtige uitstraling voor de dag.

Het fijne aan de workshop imago en persoonlijkheid is de interactiviteit en de unieke samenhang van de groep. Je gaat elkaar actief versterken en ondersteunen in de – vaak emotionele – zoektocht naar jezelf.

Na deze workshop heb je zicht over jouw eigen unieke kracht, bruis je van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en kies je veel gerichter wat je aantrekt en uitstraalt.

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen

€50

Prijs per persoon - duur: 3 uur

Stel een groep samen tussen vier en tien personen en maak een afspraak via mail. Heb je een groepje van minstens zes deelnemers? Dan trakteren we jullie op een gratis fles cava.