Workshop

Workshop kleuradvies

Kies voor een inspirerende workshop vol kleur. Tijdens ons kleuradvies kom je meer te weten over de verschillende kleurtypes, de toepassing ervan én onderzoeken we welk type je bent, zonder je in een vakje te plaatsen. Heb je eerder een warme of een koele ondertoon? Is je mama, vriendin of collega een zomer-, winter-, herfst- of lentetype? En welke kleuren moet zo’n zomertype dan best dragen? We kijken verder en gaan na wat echt bij jou past. Na deze workshop straalt elk van jullie in de juiste kleuren en combinaties.

Ook hier mag nog even benadrukt worden dat wij er bij Ziezo niet van houden om mensen in een vakje te plaatsen maar steeds iets verder te kijken. We starten met een kennismaking en gaan daarna door naar een leerrijke presentatie. De theorie passen we meteen toe in de praktijk met een vereenvoudigde kleurenanalyse voor elke deelnemer. Heb je na de workshop de smaak te pakken? Dan kan je vervolgen met een workshop stijladvies of persoonlijk, één-op-één advies.

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen in ons ruim atelier
of wij komen naar je toe

€50

Prijs per persoon

Stel een groep samen tussen vier en tien personen en maak een afspraak via mail. Heb je een groepje van minstens zes deelnemers?
Vrijblijvend kan je tijdens de workshop ook kleurenpaspoorten in verschillende prijsklassen aankopen.