Voor de professional

Bij Ziezo staan wij klaar om jullie met al jullie dromen te helpen.
Zowel met ons groot gamma van werkmaterialen als met onze professionele opleidingen en trainingen is geen enkele droom nog ver weg.

Voor particulieren

Je hebt slechts enkele seconden voor het maken van een eerste indruk. Je wil dan natuurlijk dat deze zo goed mogelijk is door jouw positieve en stijlvolle uitstraling. Of het nu voor een sollicitatie of andere gelegenheid is.

Opleidingen

Ben je op zoek naar een specifieke opleiding? Ontdek het breed assortiment dat Ziezo jou kan aanbieden aan trainingen die je helpen om professioneel aan de slag te gaan.

Voor bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar professioneel imagoadvies?  Ziezo biedt professionele trainingen, workshops, interactieve lezingen en coaching sessies rond imago en personal branding aan.  

Meeting point

Op zoek naar een vergaderruimte in de regio Mechelen? Dan biedt Ziezo je hiervoor de perfecte locatie. Onze vergaderruimte is uitgerust met moderne presentatietechnieken (o.a. Barco Clickshare).

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau voor je familie, vrienden of kennissen?
ZIEZO biedt ook cadeaubonnen aan die kunnen gebruikt worden voor eender welke training.

Enkele sfeerbeelden

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Maak kennis met de ongedwongen sfeer van onze workshops, opleidingen, adviessessies, en nog zo veel meer.