Ontdek Ziezo voor professionals

Ziezo voor professionals

Ben je zelfstandig kleurenconsulent of stylist, volg je een opleiding over kleur en stijl of wil je groeien als imagoconsulent? Dan helpt Ziezo je niet alleen als opleidingscentrum een heel eind vooruit, maar ook als professionele groothandel.

 

In ons breed assortiment aan moderne kleurenanalyse doeken, kleurenpaspoorten en accessoires vind je zonder twijfel het nodige materiaal voor jouw consultatie, workshop of opleiding. Onze producten zijn kwaliteitsvol en breed inzetbaar zodat je steeds op je eigen manier te werk kan gaan met een handvol professionele tools.  

Online shop voor kleur- en stijlconsulenten

Ben je zelfstandige met een eigen btw-nummer, een opleidingscentrum of student(e)? Met onze kwaliteitsvolle, praktische materialen voor professionele doeleinden maak je zeker en vast een goede indruk.
Ons aanbod wordt geregeld vernieuwd en is exclusief verkrijgbaar in onze webshop.

Wil je de producten graag eerst zien en voelen?

Dan ben je steeds van harte welkom in onze showroom in Mechelen, waar we jou op afspraak met veel plezier verder.

Naast de beste kwaliteit en toegewijd advies kun je bij Ziezo rekenen op een snelle levering en heldere afspraken. We staan bovendien steeds klaar om je tips en advies te geven over de verschillende materialen en beantwoorden met plezier al je vragen.

Startend kleurconsulent of student en is het allemaal nog nieuw voor je?

Dan begeleiden we je graag van bij het begin met persoonlijk advies en aanvullende trainingen. We gaan met jou door onze collecties en kiezen de producten die het beste bij jouw project passen.

Persoonlijke service

Ziezo is méér dan een webshop voor kleur- en stijlconsulenten en biedt je persoonlijke begeleiding voor én na je bestelling aan.

Denk je er bijvoorbeeld aan om kleurdoeken aan te schaffen, of ben je net gestart als kleurcoach en weet je niet goed wat je allemaal nodig hebt? Dan gaan wij met jou door de verschillende opties om net die tools te vinden die het beste passen binnen jouw project. Ook na je bestelling geven we steeds diepgaand advies en handige tips over gebruik, onderhoud en aanvulling.

Aarzel niet om ons een mailtje te sturen, even te bellen of een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Mechelen