Professionele opleidingen

Een unieke opleiding kleur- en imagocoach

Wil je graag op een professionele manier mensen ondersteunen bij het kiezen van de juiste kleuren? Wil je leren hoe je de juiste kleuren bepaalt in overeenstemming met het imago van je klant? Ben je op zoek naar een unieke training die je klaarstoomt om anderen te helpen? En wil je méér en verder kunnen kijken dan enkel de basis? Dan ben je bij Ziezo aan het juiste adres.

Tijdens de opleiding tot kleur- en imagocoach word je persoonlijk begeleid en gaan we verder dan enkel en alleen de theoretische basiskennis.

De belangrijkste thema’s rond kleur en imago komen uitgebreid aan bod en worden meteen toegepast in de praktijk. We spelen met persoonlijkheid en passen onze kennis toe op onszelf, waarna we stap voor stap verder gaan. Je eigen type en imago analyseren is dan ook de beste oefening om op verder te bouwen.

Om een persoonlijke aanpak te garanderen, worden onze opleidingen steeds georganiseerd in kleine groepen en zijn de plaatsen steeds beperkt.

Tijdens deze professionele nieuwe training leer je:

  • elkaars imago analyseren.
  • werken met de belangrijke kenmerken van kleur.
  • kleuren combineren in overeenstemming met het imago.
  • meer over de vier en twaalf kleurfamilies.
  • hoe je als coach analyseert en die analyse bespreekt met je klant.
  • hoe je een nabespreking doet en een paspoort professioneel toelicht en samenstelt.
  • hoe jij jezelf goed voorstelt en presenteert.

We verwennen je met lekkere drankjes en hapjes zodat je deze opleiding op een ontspannende manier kan beleven.

Een aangename sfeer zorgt voor extra boeiende en leerrijke momenten.

Opleiding Kleurconsulent

Deze unieke en professionele 6 daagse opleiding kleur- en imagocoach gaat door in onze twee opleidingsruimtes bij Ziezo te Mechelen.  Je kan uitgebreid kennismaken en werken met onze professionele materialen. Er wordt verwacht dat je werkt met het doekenset van Ziezo en hier ook professioneel mee verder gaat. 

Locatie: Ziezo, Kruisbaan 3 - 2800 Mechelen
- vrijdag 14 juni 2024
- vrijdag 21 juni 2024
- dinsdag 2 juli 2024
- woensdag 3 juli 2024
- woensdag 7 augustus 2024
- donderdag 8 augustus 2024

De lessen lopen van 10.00 uur tot 16. 00 uur
Momenteel zijn er nog slechts 3 plaatsen beschikbaar. Geef mij een seintje of plan een vrijblijvend gesprek in voor meer informatie.

€2197 exc. BTW

Inclusief uitgebreid cursusboek - drank, hapjes en broodjeslunch. Gebruik van professionele materialen en persoonlijke opvolging gedurende de volledige opleiding.