Ziezo voor jezelf

Innerlijke kleurcoaching

Tijdens dit unieke kleurcoachingtraject leer je welke kleuren jou de beste ondersteuning bieden in je leven. Deze nieuwe vorm van coaching focust op de werking en energie van kleur en hoe de juiste kleuren jou verder kunnen brengen in het leven én dichter bij je doelen. Je krijgt heel wat nieuwe inzichten mee die je helpen om in je eigen kracht te staan.

Kleurcoachingtraject voor persoonlijke ontwikkeling

Heb jij al eens stilgestaan bij je eigen kleurkeuzes? Waarom draag je bepaalde kleuren veel? Waarom vind je sommige kleuren helemaal niets? Niet op je lichaam, maar ook niet in je interieur? Welke gevoelens roepen bepaalde kleuren onbewust op? Vragen waar we tijdens dit kleurcoachingtraject dieper op ingaan.

Vaak zijn mensen zich niet bewust van de kracht en energie die een kleur met zich meebrengt. Door middel van kleur brengen we tijdens dit coachingtraject heel wat zaken naar boven waar we meteen mee aan de slag gaan.

Kleuren vertellen namelijk een boodschap aan onze omgeving, maar dragen ook een bepaalde energie naar binnen. Vaak zijn er onderliggende blokkades die ervoor zorgen dat mensen toch een beetje bang zijn van een kleurrijke garderobe. En dat is jammer.

Tijdens de innerlijke kleurcoaching analyseren we je huidige kleurkeuzes en bepalen we zo je persoonlijkheidsprofiel. Welke doelen wil je bereiken en in welke kleuren vind je daar de kracht voor? Daar gaan we op focussen.

Je krijgt van ons diepgaand, persoonlijk advies over de kleuren die je innerlijk versterken. Je ontdekt een ongekende energie en slaat nieuwe wegen in, op weg naar jouw ultieme droom.
Want deze coaching heeft niets met uiterlijk te maken, maar is een diepgaande innerlijke coaching.

Innerlijke kleurcoaching: uniek in België

De innerlijke kleurcoaching is een nieuwe, innovatieve begeleiding. Ziezo is de allereerste in België die als gecertificeerd ICF-coach aan de slag gaat met kleur en innerlijke kracht. Boek dus snel jouw coaching voor een unieke primeur en diepgaand, verfrissend advies.

De innerlijke kleurcoaching bestaat uit drie sessies:

1. Kennismaking en invullen persoonlijkheidsprofiel
2. Bespreking persoonlijkheidsprofiel, coaching en advies
3. Bespreking toepassing en verder verloop

Duur sessie 1: 30 minuten
Duur sessie 2: 1u30
Duur sessie 3: 1u

€340

Prijs per persoon voor 3 sessies
Extra vervolgsessies kunnen geboekt worden aan 75 euro per sessie.