Ziezo voor jezelf

Persoonlijke kleurenanalyse

Weet je niet goed welke kleuren jou écht staan of grijp je steevast naar zwart? Met een persoonlijke kleurenanalyse openen we je ogen en onthullen we de kleuren die jou doen stralen.

Kleurenanalyse

Kleurenanalyse voor een krachtige uitstraling

De kleuren van je huid, haar en ogen zijn van nature in harmonie. Maar verkeerde keuzes in de kleur van je kleren, accessoires en make-up verstoren dat evenwicht. De juiste combinaties zijn dus heel belangrijk.

 

Met een diepgaande kleurenanalyse bekijken we welke kleurencombinaties het beste in jou naar voren brengen en welke veranderingen je kan aanbrengen in je garderobe. Zo voel jij je beter in je vel, kan je gerichter gaan shoppen en maak je een krachtige (eerste) indruk op je omgeving.

 

Onze ervaring als imagocoach leert ons dat uitstraling verder gaat dan het uiterlijk. We kijken dus ook naar je persoonlijkheid en gaan samen op zoek naar de uitstraling die écht bij jou past.

Kleurenpaspoort op maat

Na jouw persoonlijke analyse krijg je ook een handig kleurenpaspoort mee naar huis. Elk paspoort is uniek: zelfs als jij en een andere deelnemer hetzelfde kleurtype zijn, dan nog sta je niet altijd met dezelfde kleuren omwille van je persoonlijkheid of bepaalde accenten. Je paspoort wordt dus echt op jouw maat samengesteld.
Een kleurenpaspoort zorgt voor een constante houvast bij het maken van kleurkeuzes tijdens het shoppen, maar nog meer bij het dagelijks uitkiezen van een outfit. Ben je vol energie opgestaan of heb je net nood aan rust? Heb je een sollicitatie of staan er activiteiten met je kids gepland? Duik samen met je paspoort in je garderobe om te bepalen welke kleur bij je gemoedstoestand of agenda past en voor welke uitstraling je die dag gaat.

€170

Prijs per persoon - duur: 2 uur - incl. gepersonaliseerd stoffen kleurenpaspoort + papieren kleurplanner