Ziezo voor jezelf

Persoonlijk stijladvies

Sta je soms uren voor de spiegel met de vraag wat je moet aantrekken? Lijkt het alsof niets in je garderobe écht jouw ding is? Of ben je je kledingkast ontgroeid? Ons persoonlijk stijladvies geeft het antwoord op al je vragen.

Stijladvies voor jouw type

Ieder diepgaand stijladvies begint bij een analyse van jouw lichaam. We bepalen niet alleen jouw figuurtype, maar gaan ook na waar jij je comfortabel in voelt. Pas als je je helemaal goed voelt bij een look – zelfs als het past bij jouw figuur – kun je écht stralen. Samen met jou zoeken we naar pluspunten die we extra in de kijker willen zetten.

 

Op basis van de analyse krijg je persoonlijk stijladvies voor een garderobe die écht op je lijf geschreven is. Zo kom jij met meer zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling voor de dag.

Persoonlijke aanpak

Tijdens onze persoonlijke sessies gaat het om jou. We houden het niet bij theorie en analyse, maar gaan echt aan de slag met jouw lichaam.

 

Heb je meer tijd nodig om je stijl te definiëren of wil je graag meteen een verschil zien in je kleerkast? Dan kan je na de sessie persoonlijk stijladvies kiezen voor een garderobeplanning en personal shopping.

€170

Prijs per persoon - duur: 2 uur - incl. gepersonaliseerd stijlboekje (40 pagina's)